Сьогодні Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук привітав жителів Доброслава з 221-ю річницею заснування селища

“Завдяки об’єднанню зусиль місцевої влади і місцевих жителів, Доброслав перетворився на територію ошатних скверів, парків, квітників, симпатичних артоб’єктів. Саме вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ Доброслава, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи громади – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей. Мешканці Доброславської громади, у складний період воєнного часу, демонструють незламність духу, згуртованість та активність, особливо в наданні матеріально-технічної підтримки і волонтерської допомоги багатьом підрозділам Збройних Сил України.

Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомагають молодим розвивати Доброслав та підтримувати традиції свого народу. Разом ми сила, разом ми йдемо до Перемоги!” – сказав у своєму вітальному слові начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Перейти до вмісту