Сьогодні Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук взяв участь у святкових урочистостях з нагоди 50-річчя міста Чорноморськ

«Чорноморськ – не лише морський порт, потужні підприємства, чудові туристичні та курортно-рекреаційні заклади. Насичене культурне життя, неповторний колорит, оптимізм, повітря, просякнуте сонцем і морською свіжістю – все це і вирізняє Чорноморськ серед інших міст Одеської області. Але найголовніше це люди, ті які творили його історію – славетні портовики і моряки, і ті, хто в сучасних умовах збагачує традиції, розбудовує та нині боронить від ворога нашу землю. Я пишаюсь тим, що доля подарувала мені можливість зробити свій внесок в розвиток прекрасного міста Чорноморськ, працюючи керівником порту та заступником міського голови. Багато чого зроблено, але ще більше маємо зробити! Від усього серця зичу мешканцям чорноморського краю щастя, доброго здоров’я, благополуччя. Місту Чорноморськ – динамічного розвитку і процвітання, а усім нам Перемоги!”, – сказав у своєму вітальному слові начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Окрім цього, в рамках святкових урочистостей, за сприянням Одеської РВА та Чорноморської міської ради, два легкових автомобіля були передані підрозділам Одеського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області для виконання завдань за призначенням в місті Чорноморськ. Ключі від автівок представникам підрозділу вручили Начальник Одеської РВА Юрій Крук та Чорноморський міський голова Василь Гуляєв.

«Безпека мешканців Одеського району – це найбільший пріоритет районної влади, особливо зараз, в умовах війни, коли ворог підступно концентрує свої удари по об’єктам критичної інфраструктури і загрожує життю мешканців району. Ця техніка вже найближчим часом стане до чергування та послужить на захисті жителів Чорноморська від наслідків російської агресії та інших надзвичайних ситуацій, адже сприятиме поліпшенню мобільності рятувальників та підвищить ефективність виконання оперативних завдань. Переконаний, завдяки спільним зусиллям наша Перемога буде швидшою!» – зазначив Начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Перейти до вмісту