Начальник Одеської РВА Юрій Крук привітав увесь особовий склад 26 Одеського Прикордонного загону Південного регіонального управління державної прикордонної служби України

З нагоди Дня прикордонника України, Начальник Одеської районної військової адміністрація Юрій Крук, привітав увесь особовий склад 26 Одеського Прикордонного загону Південного регіонального управління державної прикордонної служби України з професійним святом та вручив військовослужбовцям загону цінні подарунки та Почесні грамоти Одеської районної військової адміністрації.

«Воїни-прикордонники 26 Одеського Прикордонного загону вписали героїчні сторінки в історію сучасної України, тим, що в одному строю зі Збройними силами України, іншими складовими Сил оборони, виконують бойові завдання під час оборони не тільки Одеси та Одеської області, а й в інших найгарячіших точках нашої визвольної війни. Я впевнений, що наша держава переможе країну-агресора завдяки вашій мужності, незламності і тому, що ви завдаєте потужне ураження противнику та утримуєте позиції наших кордонів! Завдяки мужнім хлопцям і дівчатам, зокрема і з 26 Одеського Прикордонного загону, Україна щодня стаємо ближчою до Перемоги! Одещина пишається своїми зеленими беретами! Дякую за службу!» – сказав у своєму вітальному слові Юрій Крук .

Перейти до вмісту