В ЧОРНОМОРСЬКІЙ ЛІКАРНІ ЗАПРАЦЮЄ НАДСУЧАСНИЙ КОМП’ЮТЕРНИЙ ТОМОГРАФ

В Чорноморській лікарні, за рахунок коштів Міністерства охорони здоров’я, встановлено новий комп’ютерний томограф «Revolution Maxima». Наразі проведено монтаж і найближчим часом відбудеться введення його в експлуатацію, а медичний персонал проходить навчання для отримання усіх навичок, що потрібні для роботи на новому КТ. Головна перевага нового комп’ютерного томографу – діагностика найвищої якості, що відповідає усім сучасним вимогам.

Сьогодні, разом з першим заступником Міністра охорони здоров’я України Сергієм Дубровим проінспектував роботу медичного закладу Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук.

Оглянули відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії, рентген кабінет, центральне стерилізаційне відділення та протишокову операційну.

«Нове медобладнання – це приклад синергії представників обласної і районної влади, депутатів кількох рівнів, колективу лікарні, які спільними зусиллями зробили ще один крок вперед у наданні медичних послуг і спромоглись досягнути придбання дороговартісного апарата. Також це додатковий поштовх для подальшого розвитку Чорноморської лікарні, для підписання нових договорів із НСЗУ на надання медичних послуг. Чорноморськ давно потребував такого потужного обладнання. Без нього лікарі були обмежені в оперативному надані допомоги пацієнтам. Відтепер, завдяки появі такого медичного обладнання, наші медики зможуть використовувати сучасну рентгенологічну методику для встановлення клінічного діагнозу. А пацієнти, мешканці Чорноморської громади, будуть отримувати якісну діагностику свого стану та потрібну своєчасну медичну допомогу. Окремо відзначу, що за направленням лікаря – послуга обстеження на комп’ютерному томографі є безкоштовною» – відзначив начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Перейти до вмісту