Начальник Одеської РВА Юрій Крук побував в модульному містечку, що розташоване у Великодальницькій громаді Одеського району

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук, разом з в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Борисом Волошенковим, побував в модульному містечку, що розташоване у Великодальницькій громаді Одеського району, яке організувала Християнська місія «Нове життя» з метою розміщення внутрішньо переміщених осіб.

Модульне містечко першочергово було розраховане на 125 місць для розміщення ВПО, проте як зазначають зараз представники цієї благодійної організації, заплановане розширення ще на 250 місць.

В кожному з будиночків, в які були переобладнані контейнери для морських перевезень, можуть проживати троє-четверо людей і навіть з дітьми. Житло оснащене усією необхідною побутовою технікою, є санвузли, кухні, душові кімнати, спальні кімнати, медпункт, їдальня, окремі кімнати де встановлені пральні машини. До модульних будиночків підведено необхідні інженерні мережі, електропостачання та проводиться благоустрій території.

«Разом з керівництвом області, представниками соціальних служб та правоохоронних органів, ми пересвідчились в тому, що в цьому модульному містечку роблять усе належне, щоб створити комфортні умови проживання для внутрішньо переміщених осіб, які приїхали до Одеського району з Чернігівської, Херсонської, Донецької та Луганської областей» – сказав Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук.

Окремо керівник Одеського району дав доручення голові Великодальницької громади Денису Ткаченку, сприяти в організацією побуту та благоустрою, а також спільно з правоохоронними органами контролювати, щоб в містечку дотримувались безпекової компоненти та проводився благоустрій території.

Перейти до вмісту