Начальник Одеської РВА Юрій Крук провів робочу зустріч з головою Дачненської сільської громади Русланом Сичем

Успішна регіональна політика чи реалізація проектів з розбудови та розвитку міст, сіл та селищ, неможливі без тісної співпраці районної влади та місцевого самоврядування. На цьому наголошує начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук.

Сьогодні він провів робочу зустріч з головою Дачненської сільської громади Русланом Сичем. Ключові теми розмови – наповнення і виконання місцевого бюджету та вирішення за рахунок власних коштів громади значущих питань з її життєдіяльності. Зокрема, обговорено роботу з внутрішньо переміщеними особами, які наразі мешкають на території громади та відносяться до уразливих категорій. Особливо, наголосив Юрій Крук, необхідно тримати на контролі, своєчасність надання їм всіх необхідним соціальних послуг та гуманітарної допомоги.

Дачненський сільський голова поінформував Начальника Одеської РВА, що в громаді буде продовжено ремонт водогону для забезпечення мешканців питною водою з дністровського водопостачання. Окремо Руслан Сич доповів про хід перевірки облаштування та ремонту дорожнього покриття до села Мале. Результат роботи дорожників вже оцінили мешканці та власники дач, які їздять цією дорогою.

«Дуже важливо, щоб всі дороги, які сполучають населені пункти в громаді, були в належному стані», – наголосив начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Перейти до вмісту