ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА ОДЕСЬКОЇ РВА ЮРІЯ КРУКА З ДНЕМ ВИЗВОЛЕННЯ ОДЕСИ ВІД НАЦИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Дорогі земляки, шановні одесити!
10 квітня ми традиційно відзначаємо День визволення міста-героя Одеси від нацистських загарбників.

73 дні… Саме стільки Одеса тримала оборону проти нациської навали в часи Другої світової. Наше місто вистояло, а згодом вистояв і увесь світ!

79-ть років, як цей день залишається знаковим для всіх нас. Ми віддаємо шану захисникам, які боролись і перемогли нацизм у роки Другої світової війни. Ця жахлива сторінка історії нашого міста ніколи не зітреться з пам’яті одеситів і пам’ять про подвиг наших дідів та батьків ми назавжди збережемо в своїх серцях. Адже Одеса – Місто-Герой, де з повагою ставляться до своєї історії та шанують подвиг визволителів Одеси.

Від наших дідів ми чули фразу «головне, щоб не було війни!». На жаль, нам зараз довелось об’єднатись в боротьбі з підступним ворогом, що посягнув на нашу землю. І сучасні захисники виявились гідними слави своїх дідів і прадідів – ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших Збройних Сил України і твердо віримо у нашу перемогу!

Шануємо усіх захисників Одеси, пам’ятаємо тих, хто віддали свої життя, звільняючи нашу рідну землю від загарбників та окупантів. Слава всім, хто боровся з нацизмом у роки Другої світової війни! Слава всім, хто б’ється за Україну сьогодні!

Місту-Герою Одесі Слава!
Слава Україні!

Перейти до вмісту