Начальник Одеської РВА Юрій Крук вшанував пам’ять визволителів і поклав квіти до меморіалу «Крила Перемоги» та до пам’ятника Невідомому Матросу.

Сьогодні, 10 квітня, у День визволення міста-героя Одеси від нацистських загарбників, начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук, разом з керівництвом області, міста і представниками громадськості, вшанував пам’ять визволителів і поклав квіти до меморіалу «Крила Перемоги» та до пам’ятника Невідомому Матросу.

«79 років цей день залишається знаковим для всіх нас. Адже Одеса – Місто-Герой, де з повагою ставляться до своєї історії та шанують подвиг визволителів Одеси. І сьогодні ми згадуємо не лише тих, хто ціною власного життя виборив свободу нашого рідного міста, у роки Другої світової війни. Адже одеситам знову довелося стати на захист рідної землі, її свободи та територіальної цілісності від посягань окупантів. І сучасні захисники виявились гідними слави своїх дідів і прадідів – ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших Збройних Сил, які б‘ються за нашу Україну сьогодні на фронті і твердо віримо у нашу перемогу!», – сказав у своєму вітальному слові Начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Перейти до вмісту