СПОРТСМЕНИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ГІДНО ТРИМАЮТЬ СПОРТИВНИЙ ФРОНТ

Стрічку новин продовжує інформація про перемоги спортсменів Одеського району на міжнародних та всеукраїнських аренах.

У скелелазінні, 🧗‍♀️ одесит Григорій Ільчишин виборов срібло🥈на першому етапі Кубку Європи. Григорій встановив новий рекорд України у швидкості – 5,35 с. А у змаганнях серед юніорів Денис Мозолевич також виборов срібло 🥈, показавши результат 5,81 с.

На міжнародних змаганнях з плавання «Multination junior swimming meet 2023», які проходять у Кіпрі, 🏊🏻 Олексій Грабаров завоював 4 медалі. Наш земляк посів перші місця 🥇🥇🥇на дистанції 400 метрів у комплексному плаванні, на дистанції 200 м на спині, а також у складі збірної команди України в естафетному плаванні. Також в доробку Олексія ще й бронзова нагорода 🥉на дистанції 200 метрів в комплексному плаванні.

🏀 Три перемоги в чоловічій баскетбольній Суперлізі здобула одеська «БІПА». Подопічні Вадима Пудзирея перемогли «Черкські мавпи» – 90:82, «Старий Луцьк» – 68:61 та «Прикарпаття-Говерлу» – 69:48. А «ІнтерХім-СДЮСШОР ім. Літвака Б.Д.», в Одесі, в рамках жіночої Суперліги двічі обіграв «Венето» з Черкас – 90:53 та 92:55.

Пишаємось нашими спортсменами! Хлопці та дівчата, Ви – наша гордість. Кожен з вас, без перебільшення, вписує нову сторінку в спортивну історію не лише Одеського району, а й всієї Одещини! Ваші здобутки – це приклад тяжкої наполегливої праці та незламної жаги до перемоги. Адже попри війну та усі складнощі наші незламні спортсмени продовжують прославляти Україну на престижних спортивних аренах“, – сказав Начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Перейти до вмісту