ШКОЛЯРІ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ПОВЕРНУЛИСЬ ДО НАВЧАННЯ

Від сьогодні, після весняних канікул, всі 225 закладів загальної середньої освіти Одеського району відновили освітній процес. В очному та змішаному форматі продовжують працювати 116 закладів, в дистанційному – 109. Про це повідомляє начальник Управління соціально-гуманітарного розвитку Одеської РВА Віталій Лозов.

👨‍🎓Загалом, за його інформацією, в Одеському районі, 148 365 здобувачів освіти продовжили навчання, з них в очному і змішаному форматі навчається 37 301 учень і в дистанційному – 105 285 учнів.

💬Зазначимо, що час проведення весняних канікул визначають педагогічні ради закладів освіти. На це впливає кілька факторів: зокрема, і період попередніх, зимових канікул, і форма навчання, і власне – відпрацьовані навчальні години” – додає Віталій Лозов.

🏢 Цей навчальний рік триватиме до 30 червня. Однак, відповідним розпорядженням Одеської обласної військової адміністрації буде визначено дату останнього дзвоника, орієнтовно 26 травня. Але про це буде повідомлено додатково.

❗️Нагадуємо, що сьогодні, 3 квітня, стартує реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ). Триватиме вона до 3 травня. Зареєструватися можна в персональному онлайн-кабінеті вступника. До основного блоку НМТ увійшли українська мова та математика – саме ці предмети будуть автоматично зазначені під час реєстрації. Випускник необхідно обрати, із запропонованого переліку, лише один із предметів другого блоку НМТ. Радимо не зволікати з реєстрацією, аби мати час на усунення недоліків чи внесення змін“, – наголосив начальник Управління соціально-гуманітарного розвитку Одеської РВА Віталій Лозов.

Перейти до вмісту