ПИТАННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ЦІЛЬОВОЇ ПРОГРАМИ РОЗВИТКУ АЕРОПОРТІВ ОБГОВОРИЛИ НА РОБОЧІЙ НАРАДІ

Сьогодні, 16 лютого, за дорученням очільника Одеської райдержадміністрації Юрія Крука заступник голови ОдРДА Олександр Ілько провів робочу нараду з представниками ДП «Дирекція з будівництва Міжнародного аеропорту «Одеса» та власниками (їх представниками) земельних ділянок, щодо яких прийнято рішення про викуп для суспільних потреб відповідно до розпорядження від 23.12.2021 №272/од-2021.

Згідно з порядком денним наради обговорили проблемні питання, які виникають у зв’язку із викупом земельних ділянок, які перебувають у власності фізичних осіб, для суспільних потреб, та проведено роз’яснення норм чинного законодавства, які регулюють дані питання.

Для довідки:

Відповідно до Державної цільової програми розвитку аеропортів на період до 2023 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 24.02.2016 № 126, тривають роботи згідно з державним соціально-інфраструктурним проєктом «Реконструкція, будівництво аеродромного комплексу Міжнародного аеропорту «Одеса». Будівельні роботи за Проєктом виконуються за державні кошти в рамках Програми Президента «Велике Будівництво».

Перейти до вмісту