ПІДСУМКИ ВИКОНАННЯ БЮДЖЕТІВ ТЕРГРОМАД – ПИТАННЯ ПОРЯДКУ ДЕННОГО КОЛЕГІЇ ОДЕСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Під головуванням очільника Одеської районної державної адміністрації Юрія Крука пройшло засідання колегії ОдРДА, який на початку засідання привітав всіх учасників засідання з Днем єднання, що відтепер святкуватиметься щорічно згідно з указом Президента № 53/2022 від 14.02.2022 року.

Одним з ключових питань порядку денного засідання колегії було обговорення підсумків виконання бюджетів територіальних громад Одеського району.

«За 2021 рік 22 місцевих бюджети громад Одеського району отримали надходжень у сумі 13 640,8 млн грн, або 61,0 % загального обсягу місцевих бюджетів Одеської області. Із 22 бюджетів громад виконали річний план 18 громад, 6 громад план перевиконали. По ПДФО – основному бюджетоутворюючому податку місцевих бюджетів, питома вага якого складає 58,0 %. Тергоромади забезпечили виконанняі на 102,7 %. Дохід районного бюджету за 2021 рік виконано на 110,6 %. Видатки районного бюджету за 2021 рік профінансовано у сумі 29 371,0 тис. грн або 71,1 % річного плану. Протягом звітного періоду фінансування проводилось в повному обсязі, відповідно до заявок головних розпорядників коштів районного бюджету. Зобов’язання сплачені у повному обсязі, заборгованість відсутня», – зазначила начальник фінансового управління Одеської райдержадміністрації Олена Грищенко.

Доповідач надала інформацію по всім видам податків та їх виконання у відсотковому співвідношенні у розрізі всіх громад Одеського району, вказала програми, що фінансувались з районного бюджету та заходи, пов’язані з економічною діяльністю на підтримку комунальних підприємств.

У результаті розгляду вищевказаного питання учасниками колегії було схвалено звіт про виконання Одеського районного бюджету за 2021 рік.

Перейти до вмісту