АПАРАТНА НАРАДА ОДЕСЬКОЇ ОДА: ОБГОВОРЕНО РОБОЧІ ПИТАННЯ

Голова Одеської районної державної адміністрації Юрій Крук взяв участь у щотижневій апаратній нараді, яка пройшла під головуванням очільника Одеської ОДА Сергія Гриневецького.

Про стан використання коштів комунальними установами, закладами, підприємствами, діяльність яких координують підрозділи обласної державної адміністрації доповів Дмитро Радулов – директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської облдержадміністрації.

За його словами, протягом 2021 року до профільного департаменту адміністрації від комунальних установ, закладів та підприємств надійшло на погодження 1410 звернень загальною очікуваною вартістю 1,9 млрд грн. У складі звернень найбільшу питому вагу складають закупівлі енергоносіїв, нафтопродуктів та оплата комунальних послуг – 25,5 %. В ході доповіді доповідачем були названі інші види звернень, основні причини не погодження, підприємства, від яких не надійшло жодного звернення, кроки, яких слід дотримуватись для покращення якості та ефективності публічних закупівель і недопущення порушень в подальшому.

Про напрямки діяльності територіального відділення Антимонопольного комітету України доповів Віктор Масін – заступник голови Південного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, який також поінформував щодо категорій справ, що розглядаються цим органом, тощо.

«Питання, актуальність якого не викликає сумнівів – стрімке зростання захворюваності на коронавірусну хворобу, чергова хвиля якої вдарила вже і по дітям. Необхідно активізувати протиепідемічні заходи в громадах, головний з яких – щеплення населення», – зазначив голова Одеської РДА Юрій Крук.

Перейти до вмісту