СЕЛЕКТОРНА НАРАДА З ТЕРИТОРИАЛЬНИМИ ГРОМАДАМИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ

Заступник голови Одеської районної державної адміністрації Олександр Ілько провів селекторну нараду з представниками територіальних громад Одеського району з питань налагодження ефективної взаємодії між органами місцевого самоврядування та місцевими державними адміністраціями

Ключовим на нараді було питання підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

Тема, якій приділили значну частину часу стосувалась підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

В ході обговорення головуючий наради нагадав її учасникам про розпорядження ООДА від 26.04.2021 № 421/од-2021 «Про підготовку об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років», відповідно до якого головам районних державних адміністрацій під персональну відповідальність, сільським, селищним, міським головам рекомендовано надавати відповідну інформацію до профільного Департаменту ООДА. Також було зауважено про наявність арештованих рахунків КП «Теплопостачання міста Одеси», МКП «Одеська ТЕЦ № 2» м. Теплодар, КП «Хлібодарське ВУЖКГ».

Обговорили питання щодо схем санітарного очищення територій в громадах і наявності затверджених Правил благоустрою.

Одеською РДА розроблено план-графік робочих візитів до кожної громади Одеського району з метою проведення огляду територій. За результатами обговорення було вирішено рекомендувати міським головам та головам ТГ розглянути питання про перехід бюджетних організацій та установ на авансові платежі за житлово-комунальні послуги та приділяти увагу своєчасному та актуальному інформаційному обміну між громадами та райдержадміністрацією.

Перейти до вмісту