ПРОГРАМА ПРЕЗИДЕНТА “ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО” В ДІЇ: ЗАВЕРШЕНО РЕКОНСТРУКЦІЮ ОДЕСЬКОЇ ШКОЛИ №41.

Голова Одеської РДА Юрій Крук взяв участь в урочистому відкритті школи №41, відремонтованої в рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике Будівництво”.

Капітальна реконструкція об’єкту включала заміну покрівлі, віконних блоків та всіх внутрішніх інженерних мереж, ремонт фасадів та внутрішніх приміщень, благоустрій і огородження території.

Модернізація школи проводилася в рамках Надзвичайної кредитної програми відновлення України на умовах співфінансування з місцевого бюджету.

Програма впроваджена на підставі Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) від 22.12.2014 р, ратифікованого в квітні 2015 р.

Розпорядником коштів є Міністерство розвитку громад та регіонів України в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Школярів та персонал школи привітали голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький, голова Одеської міської ради Геннадій Труханов, Європейського інвестиційного банку, ПРООН та інші почесні гості.

«Головними на цьому святі були школярі. Сьогодні для них ще раз пролунав перший дзвоник, який покликав їх за нові парти, до нових знань», – зазначив Юрій Крук.

Будівля загальноосвітньої школи № 41 I-III ступенів Одеської міської ради було побудовано в 1936 році. До недавнього часу вона працювала в половину проектної потужності – в школі навчалися до 250 учнів. Сьогодні тут будуть отримувати знання 450 учнів, набрано два перших класи.В рамках Програми найближчим часом планується завершити ще 4 проєкти – ремонт будівлі поліклініки міської лікарні №8, а також трьох шкіл – школи № 31 на вул. Гастелло, 90-А; № 39 на вул. Успенської, 20 і №49 на вул. Давида Ойстраха, 12.

Перейти до вмісту