Сьогодні, в рамках робочої поїздки до Вигодянської громади Одеського району, Начальник Одеської РВА Юрій Крук перевірив стан готовності укриттів у закладах освіти перед початком нового навчального року

Спільно з головою громади Аллою Рибачок, Начальник РВА оглянув укриття, що розраховане на перебування 100 осіб у Вигодянському ліцеї. Наразі роботи щодо дооблаштування тривають і їх завершення заплановано на початок серпня, що тим самим, дозволить ліцею проводити заняття в очному форматі.

А у Петровському ліцеї Вигодянської сільської ради найпростіше укриття площею у 500 кв м. вже повністю облаштоване та готове з 1 вересня прийняти, у разі необхідності, до 750 осіб.

«Приємно вражений роботою і підходом до підготовки укриттів в освітніх закладах Вигодянської громади. Впевнений, що навчальні заклади тут будуть готові до початку нового навчального року.

Оскільки в районі є заклади освіти, в яких укриття не передбачено або немає можливості провести відповідний ремонт.

Проте пересвідчився, що в тих школах, де це було можливо зробити, і педагоги, і керівництво громади доклали максимум зусиль, щоб школи могли розпочати навчальний рік в режимі офлайн, а перебування дітей у закладах освіти було не лише безпечним, а й комфортним. Необхідно проводити аналогічні роботи і в інших закладах освіти громад Одеського району», — відзначив Начальник Одеської РВА Юрій Крук .

Перейти до вмісту