Сьогодні вночі противник здійснив одну з наймасованіших атак по Одеському району за час війни

Атака здійснювалась десятками ракет, а саме: з морських носіїв- ракетами Калібр, з повітряних – ракетами Х-29 та Х-22, з берегового комплексу – «Оніксами», та ударними дронами”Shahed-136″.

⚡️Основними цілями російських окупантів були портова та критична інфраструктура.

🚀 Х-59 була збита підрозділами Протиповітряної оборони на підльоті до берега і, впавши в одному з кварталів Одеси, утворила велику вирву, вибуховою хвилею пошкоджено кілька будівель навколо. Три цивільні особи травмовані.

🚀«Онікси» та Х-22 окупанти спрямували на портову і критичну інфраструктуру. Влучили в зернові термінали, де були пошкоджені силоса та обладнання для завантаження, в результаті чого спалахнула пожежа, яку на даний час ліквідовано. На місці працюють рятувальники та всі відповідні служби.

🔥 Є влучання в промисловий об’єкт, де постраждали два складських приміщення . Одна людина постраждала. 🚒Підрозділи рятувальників локалізували пожежу на площі понад 3000 кв.м

🛸 Також внаслідок бойової роботи зі знищення ракет та дронів, вибуховою хвилею в житлових комплексах Одеси були пошкоджені декілька багатоквартирних будинків.

🚑 Щонайменше 6 одеситів, серед яких і 9-річний хлопчик, звернулися за медичної допомогою, у зв’язку з отриманням поранень від уламків скла та інших предметів.

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук

Перейти до вмісту