З нагоди 3-річниці утворення Одеського району, відбулась урочиста церемонія спеціального погашення власної марки, яка була розроблена Одеською районною військовою адміністрацією спільно з «Укрпоштою», в рамках всеукраїнського проекту «Власна Марка»

«На власній марці Одеського району зображено Герб Одеського району і відповідно на власних марках 22 громад, які входять до складу району, теж зображені герби громад, міст, сіл та селищ. Також, в добірку до комплекту марок випущено конверт і листівку з надписом «ОДЕСЬКОМУ РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ 3 РОКИ», де на блакитному фоні, який заправлений символічними сонячними променями, розміщені малюнки-логотипи, які презентують основні галузі Одеського району. Кольорова гамма витримана в стилі кольорів гербу та прапору Одеського району» – розповів Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук.

«Створення власної марки Одеського району – це не лише популяризація власне української марки серед світових філателістів, а й гарний інструмент для творення і популяризації бренду як Одеського району, так і конкретної громади» – додав директор Одеської дирекції «Укрпошти» Сергій Дрозд.

Спецпогашення власної марки Одеського району провели І-й заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков, голова Одеської обласної ради Григорій Діденко, Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук і голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко.

Перейти до вмісту