За дорученням начальника Одеської РВА Юрія Крука, представники районного управління з питань інфраструктурного розвитку територій, провели виїзну перевірку стану готовності до опалювального сезону 2023-2024 об’єктів водо і теплопостачання в Чорноморську

«На об’єктах водо-теплопостачання всі регламентні роботи щодо підготовки теплових мереж, місцевих систем опалення, вентиляції та гарячого водопостачання до початку осінньо-зимового періоду здійснюються за відповідним планом та знаходяться на завершальній стадії. В умовах воєнного стану продовжується робота по забезпеченню альтернативними, резервними джерелами живлення об’єктів на випадок перебоїв центрального електропостачання. Зокрема, об’єкти ВНС і КНС забезпечені генераторами різної потужності, які були надані в якості гуманітарної допомоги нашими італійськими партнерами» – говорить заступник начальник управління з питань інфраструктурного розвитку територій Одеської РВА Петро Стоянов.

За словами начальника управління з питань інфраструктурного розвитку територій Одеської РВА Володимира Хитренка, стале функціонування теплоенергетичного сектору в зимовий період 2023-2024 на території Одеського району може бути гарантованим лише завдяки чітко спланованій, технологічно та організаційно забезпеченій роботі з підготовки енергетичного господарства підприємств, установ та організацій.

«Саме тому ми продовжуємо працювати в цьому напрямки та тримати це питання на особливому контролі. Крім цього, варто відзначити колективи вищезазначених комунальних підприємств, які у складних умовах воєнного стану знаходять сили не тільки на виконання своїх посадових обов’язків, а й на благоустрій території, на якій працюють. Яскравим прикладом є колектив водоканалу, який на території станції очистки стічних вод за кілька років створив зелений оазис, на якому кілька десятків різних видів тюльпанів, лілій, роз та багато інших рослин», – додав Володимир Хитренко.

Перейти до вмісту