Начальник Одеської РВА Юрій Крук, як член наглядової наради, взяв участь в засіданні наглядової наради Національного університету «Одеська морська академія»

Сьогодні Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук, як член наглядової наради, взяв участь в засіданні наглядової наради Національного університету «Одеська морська академія».

Перш за все члени наглядової ради заслухали звіт ректора Національного університету «Одеська морська академія» Михайла Міюсова про виконання умов контракту з Міністерством освіти і науки України у 2022 році.

Серед інших ключових питань порядку денного були нагальні питання, які стосуються морської освіти та підготовки майбутніх моряків, отримання дипломів і подальшої відправки моряків в рейс. Торкнулись і організаційних моментів щодо випускної атестації випускників університету у 2023 році.

Також обговорено і поточні питання роботи академії, серед яких розробка програм Єдиного державного кваліфікаційного іспиту за спеціальністю «Морський та внутрішній водний транспорт» і організація практичної підготовки фахівців за спеціальністю «Автоматизація, комп’ютерно–інтегровані технології та робототехніка».

Перейти до вмісту