Начальник Одеської РВА Юрій Крук привітав колектив Одеського Припортового заводу з професійним святом – Днем працівників хімічної галузі України

Вітаючи колектив ОПЗ Юрій Крук відзначив, що Одеський Припортовий завод – це завод, де професійні та фахові хіміки виховуються поколіннями. Проте, в цьому році, вперше за свою 45-річну історію існування, завод був вимушений одночасно призупинити виробництво основної продукції та прийом і перевантаження хімічного продукту на морський транспорт.

Але, навіть в умовах зупиненого основного виробництва, в ситуації жорсткої економічної кризи, трудовий колектив Одеського припортового заводу продовжує наполегливо працювати, сміливо знаходячи нові шляхи виробничої діяльності підприємства.

Як і вся Україна, Одеський припортовий завод, в складних умовах воєнного часу, виборює право жити та працювати у вільній незалежній країні і прагне повернути собі провідні позиції у хімічній галузі України. Сьогодні головне завдання – втриматися, зберегти накопичений потенціал і продовжити йти шляхом розвитку, наближаючи час запуску виробництва. Всі ці успіхи, які мав Одеський припортовий завод, і які ще обов’язково будуть, можливі завдяки самовідданій праці трудового колективу. Висловлюю вам величезну подяку за цей значний внесок в розвиток хімічної промисловості та економіки Одещини і всієї країни. Переконаний – ваша праця в найближчому майбутньому дозволить забезпечити сталий розвиток України, роботу хімічної та аграрної галузей і реалізувати промисловий потенціал нашої держави. Впевнений, разом ми зможемо подолати будь-які випробування, якими б складними вони не були. Потужні цехи заводу обов’язково запрацюють знову і вкрай важлива для суспільства продукція знову надійде своїм замовникам. А поки що кожен з Вас на своєму місті робить все, щоб наблизити Перемогу України!” – сказав Начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Перейти до вмісту