Сьогодні відзначає день свого заснування місто Теплодар – одне з наймолодших міст Одеської області

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук взяв участь в святкових урочистостях і привітав теплодарців з Днем міста.

«За 42 роки пройдено шлях від селища будівельників запланованої атомної станції – до міста обласного значення. Попри виклики, сучасний Теплодар розвивається, тут зростають талановиті діти та молодь, відчувається, що нове покоління виховується в любові і повазі до рідного міста. Дякую всім вам за небайдужість до долі рідного міста, тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще. Окрема подяка представникам старшого покоління – нашим мудрим наставникам, і молоді з її енергією і бажанням будувати і розвивати Теплодар. Я вірю у вашу активну громадянську позицію і впевнений, що саме ваша творча уява, натхнення, сміливість та розум – гарантія розвитку і процвітання Теплодару і Одеського району в цілому. Зичу місту Теплодар – процвітання та розвитку, щоб продовжував обдаровувати своїх мешканців світлими мріями та добрими сподіваннями» – сказав Начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Під час робочого візиту до Теплодару Юрій Крук, разом з міським головою Олександром Чуйко та депутатом Одеської обласної ради Мариною Зінченко відвідали дитячий садочок в якому функціонує басейн, що був повністю відремонтовано і введено в експлуатацію після майже двох десятиліть простою. Тепер тут заняття з плавання для дітей проводять лікарі-реабілітологи.

Також Начальник РВА ознайомився з ходом робіт з благоустрою рекреаційної зони для відпочинку, що розташована біля Барабійського водосховища.

Перейти до вмісту