ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА ОДЕСЬКОЇ РВА ЮРІЯ КРУКА З ДНЕМ БАНКІВСЬКОГО ПРАЦІВНИКА

Кожного року 20 травня – професійне свято всіх працівників банківської системи України.

Сьогодні, в часи мужнього і героїчного опору українського народу агресору, вагомий внесок у «фінансову оборону» здійснюють і працівники банківської системи України. Відзначу, що банківська система Одещини є однією з найбільш потужних в Україні, яка не тільки обслуговує економіку нашого району та всієї області, але й позитивно впливає на їх подальший розвиток. Переконаний, що масштабні завдання, які стоять перед регіональною банківською системою, будуть успішно виконані. Запорука цьому – високий інтелектуальний потенціал, професіоналізм, натхнення і воля банківських працівників.

Тому сьогоднішнє свято – це насамперед день визнання кожного спеціаліста банківської сфери, хто на фінансовому фронті захищає свободу і незалежність рідної країни.

Благополуччя Вам, терпіння при роботі з клієнтами та загальної поваги. Бажаю завжди мати фінансовий достаток і не втрачати своє внутрішнє багатство! Будьте сильними та сміливими професіоналами, завдяки яким банківська система Одещини злагоджено та ефективно працює, з користю для України та заради майбутньої Перемоги!

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук

Перейти до вмісту