Сьогодні в Україні відзначається День Матері!

Мама – це початок кожного з нас. І про мам завжди можна говорити лише словами чистої любові. Бо мама – це і є любов і тепло, добро і світло, окремий всесвіт безмежної турботи та ласки, особливе відчуття захищеності і щастя. Мама – це енергія життя на усій планеті. Кожна мама, для кожної дитини, найкраща і найрідніша. І з пройденими кілометрами власного життя, з новими перемогами, самостійними спробами та помилками ми цінуємо та розуміємо нашим мам ще більше.

Шановні одесити і мешканці Одеського району! Нехай щира материнська любов, турбота та відданість завжди бережуть нас і направляють вірними життєвими шляхами. А Ви телефонуйте своїм мамам щодня! Кажіть, як сильно Ви їх любите! Дякуйте за все і даріть теплоту та любов! А сьогодні, у День матері, знайдіть особливі слова, щоб усмішка сяяла на обличчі найріднішої людини!

Я дякую своїй мамулі та дружині, мені пощастило мати поруч двох жінок, яких я сміливо можу назвати найкращими мамами у світі!

Особлива подяка матерям, які виховали мужніх та сміливих синів і доньок, які у лавах Збройних Сил України, зі зброєю в руках, захищають від ворога нашу рідну землю. Бажаю, аби кожна українська мати дочекалась своїх дітей додому і всі разом ми зустріли нашу Перемогу.

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук

Перейти до вмісту