Заступник начальника Одеської РВА Олексій Мацулевич взяв участь у відкритті чемпіонату України з легкоатлетичного чотириборства

Заступник начальника Одеської районної військової адміністрації Олексій Мацулевич взяв участь у відкритті чемпіонату України з легкоатлетичного чотириборства та урочистій церемонії нагородження переможців змагань, які пройшли у місті Чорноморськ.

Вихованці КДЮСШ та СДЮСШОР – юнаки та дівчата 2010-2013 р.н, з усіх куточків України, змагались в різних дисциплінах. Зокрема програма легкоатлетичного чотириборства включала в себе біг на 60 метрів, стрибки у довжину з розбігу, метання м’яча, біг на 500 метрів для дівчат та 600 метрів для юнаків.

«Радий, що незважаючи на будь-які складнощі, зумовлені повномасштабною збройною агресією росії, молодь активно продовжує займатися спортом. Щиро вітаю переможців змагань! Бажаю усім юним спортсменам успіхів у спорті, незламного спортивного духу та здоров‘я, і щоб ваша сьогоднішня перемога стала запорукою Перемоги нашої України!» – сказав заступник начальника Одеської РВА Олексій Мацулевич.

Перейти до вмісту