Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук, в рамках робочої поїздки по району, відвідав Великодолинську громаду

У селі Молодіжне Юрій Крук відвідав Амбулаторію загальної практики сімейної медицини, будівництво якої відбулося в рамках програми Президента “Велике Будівництво”.

З керівництвом громади обговорили подальші кроки щодо передачі об’єкту на баланс громади та заходів, які необхідно вжити для якомога скорішого введення в експлуатацію амбулаторії, а саме встановлення відповідного медичного обладнання, проведення благоустрою території.

У місцевих закладах освіти Юрій Крук перевірив стан укриттів. Так, у селі Молодіжне, в дитячому садочку, діти навчаються очно, адже тут укриття оснащене за усіма безпековими вимогами. Проте є можливість розширення його площі, що тим самим дозволить посилити безпекові умови для дітлахів. На цьому і закцентував увагу керівництва громади Начальник РВА.

В Молодіжненській та Великодолинській школах, Юрій Крук поспілкувався з педагогічним колективом та теж оглянув укриття.

За результатами візиту надав доручення керівництву громади розробити проектно-кошторисну документацію з будівництва укриття, щоб учні та педагоги змогли у новому начальному році повноцінно повернутись до навчання і роботи в очному режимі.

Перейти до вмісту