Начальник Одеської РВА Юрій Крук з робочим візитом відвідав Овідіопольську громад

Сьогодні Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук з робочим візитом відвідав Овідіопольську громаду, де зустрівся з головою Лідією Савельєвою та колективом селищної ради.

В рамках робочої наради обговорили нагальні питання життєдіяльності громади. Зокрема, Юрій Крук ознайомився із робочою документацією щодо реалізації проекту з реконструкції площі Овідія та усієї прибережної зони, згідно з яким планується створення парку, декількох зон для відпочинку, майданчику для вистав та нового причалу.

Також відвідали Палац спорту ім. Віктора Дукова, в якому функціонує новий спортивний зал для проведення занять з боротьби вільної та новий тренажерний зал. Директор Палацу спорту Мушег Манукян поінформував Начальника Одеської РВА, щодо планів з подальшої реконструкції зокрема, облаштування на даху спорткомплексу відкритого майданчику для проведення тренувань на свіжому повітрі.

Окрім цього Начальник Одеської РВА Юрій Крук відвідав дитячий садочок «Ромашка», що був збудований в рамках програми Президента «Велике Будівництво», але на жаль, не працював спершу через пандемію на ковід, ну а потім – через воєнний стан. Два тижні назад дитсадок вперше відкрив свої двері для 165 діточок. Будівля оснащена сучасним обладнанням та меблями, відповідає усім вимогам безпеки та має обладнане укриття.

«Дедалі більше переконуюся, що саме пряма взаємодія з органами місцевого самоврядування є запорукою своєчасної реакції на найактуальніші для кожної громад проблеми. Впевнений, лише в плідній співпраці разом з громадами ми маємо гарні перспективи розвитку Одеського району, а відтак і всієї Одещини» – сказав Юрій Крук.

За результатами робочого візиту було обговорено важливі питання подальшого розвитку Овідіопольської громади, окреслено проблемні аспекти роботи та визначено ряд пріоритетних завдань.

Перейти до вмісту