В.о.голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков вручив Відзнаку Президента України «За оборону України» учасникам аварійно-відновлювальних робіт з ліквідації наслідків ракетних обстрілів

Сьогодні в.о.голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков вручив Відзнаку Президента України «За оборону України» учасникам аварійно-відновлювальних робіт з ліквідації наслідків ракетних обстрілів, спеціалістам підприємств, які провели ремонт і відновлення енергомереж та енергетичного обладнання, забезпечили надійне енергопостачання споживачів Одеської області і безпосередньо Одеського району, учасникам відновлення працездатності промислових та морських підприємств регіону, благодійникам та волонтерам – тим людям, які потужно і систематично допомагають армії.

«Збройні Сили тримають фронт на полі бою, енергетики і з державного, і з приватного секторів, дають бій ворогу на своєму фронті. Ми це чітко усвідомлюємо і є вдячними. Щойно траплявся в Одеському районі ракетний удар – всі служби одразу ж брались за ліквідацію наслідків і відновлення електропостачання, незалежно від пори доби і погоди. Дякую кожному, хто попри ризик та небезпеку, надскладну енергетичну ситуацію, з гідністю виконує свою роботу» – сказав Начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Серед нагороджених – представники Південного територіального управління обслуговування мережі Приватного акціонерного товариства «Національна енергетична компанія «Укренерго»; Акціонерного товариства «ДТЕК Одеські електромережі»; Акціонерного товариства «Одеський припортовий завод»; групи компаній Arber Fashion Group; Дальницького добровольчого формування №1; Центру надання адміністративних послуг у місті Чорноморськ, а також представники Одеської районної військової адміністрації.

«Дякую Президенту за велику довіру – це почесно і відповідально, особливо в умовах війни, яка стала викликом для всіх одеситів та мешканців Одеського району, який ми з гідністю та відвагою прийняли. Повсякденна робота органів влади суттєво змінилися в умовах воєнного стану. І вторгнення росії зумовило всіх швидше реагувати на виклики не лише в зонах бойових дій, а й у тилу. То ж ми і надалі будемо працювати неустанно. Кожен на своєму місці, в команді Одеської районної військової адміністрації, буде робити все можливе, а інколи й неможливе, щоб пришвидшити настання миру та Перемоги в Україні!» – сказав на церемонії нагородження Начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Перейти до вмісту