Конкурс на отримання фінансування для юридичної підтримки агровиробників, постраждалих внаслідок війни

Аграрії, які постраждали внаслідок бойових дій або тимчасової окупації рф, зможуть безкоштовно отримати індивідуальні юридичні консультації, а також допомогу у документуванні збитків та формуванні доказової бази про злочини проти господарств. Фінансування цих робіт здійснюється Програмою USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) в рамках субгранту «Підтримка агро-ММСП (мікро, малих та середніх підприємств), які постраждали від активних бойових дій або тимчасової окупації російської федерації».

Програма USAID АГРО запрошує українські неурядові організації, правозахисні організації або юридичні компанії подавати заявки на виконання цього субгранту. Для цього треба:
– До 10.05.2023 – зареєструватися на передзаявочний семінар, під час якого зацікавлені юридичні організації та компанії зможуть задати уточнюючі питання щодо умов, вимог, очікувань проекту (за бажанням).
– 11.05.2023 – прийняти участь у передзаявочному семінарі, щоб почути відповіді на усі питання від команди Програми USAID АГРО (за бажанням).
– До 15.05.2023 – за потреби надіслати уточнюючі запитання до команди Програми USAID АГРО
– До 22.05.2023 –подати заявку на участь у конкурсі з супровідними документами

Запрошуємо українські неурядові організації, правозахисні організації або юридичні компанії подавати заявки на виконання цього субгранту.

Форма заявки та детальніша інформація про умови – за посиланням.

Перейти до вмісту