ЮРІЙ КРУК, В РАМКАХ РОБОЧОЇ ПОЇЗДКИ, ВІДВІДАВ ВИЗИРСЬКУ ГРОМАДУ

Сьогодні Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук побував з робочим візитом у Визирській громаді. Керівник району, разом з головою громади Валерієм Стоілакі, відвідали ряд соціально-важливих об’єктів.

Перш за все, Начальник Одеської РВА оглянув Першотравневий ліцей, де наразі тривають будівельно-ремонтні роботи щодо облаштування укриття, яке розраховане на майже 1000 осіб одночасного перебування та проінспектував хід робіт.

«Освітній заклад добре оснащений і розрахований на майже 700 учнів. Але зараз навчання відбувається в змішаному режимі, знову ж таки через відсутність укриття. Завершення усіх робіт дозволить убезпечити перебування усіх школярів тут і долучити їх до навчання в офлайн форматі. Завернув увагу голови громади на необхідності прорахувати і визначити увесь комплекс будівельних робіт, який обов’язково треба тримати на контролі, виконати якісно та забезпечити фінансування з бюджету громади в повному обсязі» – зазначив Юрій Крук.

Побував Начальник Одеської РВА і в сільському Пункті Незламності, який наразі переведено в «сплячий режим», в комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Визирської сільської ради, ознайомився з умовами роботи дільничного офіцера поліції, оглянув ще одне укриття на території громади та відвідав місцеву пожежну команду.

Також Юрій Крук оглянув транспортну розв’язку і перспективні майданчики для відстою транспорту, які планується побудувати на підходах до терміналів порту, що тим самим дозволить вирішити проблему великого скупчення вантажівок, адже дорожня інфраструктура наразі є критично важливою для забезпечення доставки вантажів в порт.

Також голова громади зазначив в розмові з начальником Одеської РВА, що у 2023 році, поступово буде продовжуватись ремонт та будівництво доріг по селах громади.

У результаті зустрічі було досягнуто домовленості щодо подальшої тісної співпраці в питаннях, які потребують вирішення на рівні районної влади та області.

Перейти до вмісту