Овідіопольська лікарня отримала лікарські засоби та медичне обладнання для забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб та вразливих верств населення Овідіопольської громади

Медичний заклад відвідав та проінспектував хід передачі гуманітарної допомоги заступник начальника Одеської РВА Аркадій Мкртичян.

За словами директора лікарні, представники громадської організації «Фонд відновлення України», яку очолює Олександр Куліковський, перед тим, як допомогти медичному закладу, вивчили його потреби.

Завдяки співпраці з Одеською районною військовою адміністрацією та за підтримки громадської організації, ми отримали цю важливу і вкрай необхідну гуманітарну допомогу. Після вторгнення росії в Україну кількість пацієнтів збільшилась – серед іншого, за рахунок переселенців. Наша лікарня повністю забезпечена. Але, враховуючи кількість пацієнтів, які зараз перебувають на лікуванні, в тому числі ВПО, потреби зростають і ці ресурси, якими нам допомагають організації завжди стануть у нагоді для якісного надання медичної допомоги” – сказав директор лікарні Володимир Літвінчук.

Перейти до вмісту