Напередодні 50-ї річниці Чорноморська, у місті пройшли змагання з футболу “Chornomorsk cup”

⚓️ Впродовж двох днів 5 міських команд, а також юні футболісти з Молодіжного, Великодолинського та Маріуполя розіграли комплект винагород.

⚽️ Склад футбольного клубу «Олімпік» сформований з дітей, які раніше мешкали в Маріуполі, а тепер евакуювались із батьками з блокадного міста і мешкають в різних регіонах України. Завдяки підтримці меценатів, дітлахи продовжують займатись улюбленим видом спорту та брати участь в футбольних турнірах. Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук привітав юних спортсменів, тренерів та організаторів футбольних змагань і подарував футболістам з маріупольської команди «Олімпік» спортивні набори.

«Дякую усім командам, які сьогодні взяли участь у змаганнях. Радію, що попри усі складнощі, котрі сьогодні переживає наша країна, ви продовжуєте займатися улюбленою справою. Особливо вітаю футболістів із Маріуполя, котрі вийшли на це футбольне поле та грають у футбол разом із хлопцями з Одеського району. Мені сумно, що ви завітали до одеського краю в такі складні часи, але, щиро вірю в перемогу добра над злом і в те, що у вашій пам’яті Чорноморськ залишиться гостинним та найкращим містом. Одеська районна військова адміністрація завжди буде підтримувати активну молодь, надавати всебічну допомогу в проведенні таких масових заходів, які допоможуть загартувати молодий організм, будуть спонукати дітей до здорового способу життя. То ж бажаю усім юним спортсменам успіху, впевненої перемоги, гарних забитих м’ячів, а вболівальникам – цікавих і захоплюючих футбольних ситуацій» – сказав Начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Перейти до вмісту