Начальник Одеської РВА Юрій Крук взяв участь в церемонії відкриття Всеукраїнського турніру з карате «Катана Кап»

Цьогоріч на татамі вийшли понад 490 спортсменів, які представляють 30 клубів з 10 регіонів України, а також в змаганнях взяли учать і каратисти з Молдови.

Вітаючи учасників, тренерів, організаторів та гостей спортивного свята, на гостинній землі Чорноморського краю, Начальник Одеської РВА Юрій Крук зазначив, що престижність турніру «Катана Кап», який традиційно проходить в Чорноморську, доводить географія та кількість його учасників. Адже у різні роки, учасниками змагань були такі відомі на увесь світ спортсмени, як Аніта Серьогіна, Анжеліка Терлюга, Різван Талібов і Анастасія Степашка.

«Одещина пишається традиціями та яскравими успіхами своїх спортсменів, як у аматорському, так і в професійному спорті. І відзначу, що керівництво Одеської районної військової адміністрації, депутати обласної ради приділяють велику увагу розвитку спорту як в Чорноморську, так і в Одеському районі в цілому. Упевнений, що на цьому престижному турнірі каратисти продемонструють високий рівень майстерності, мужність та волю до перемоги, а прихильники та уболівальники з різних регіонів палко підтримуватимуть своїх героїв на шляху до спортивного олімпу. Заняття карате виховує самоорганізованість, цілеспрямованість, дисципліну. То ж бажаю учасникам турніру спортивного щастя, чесної боротьби, удачі, Перемоги і мирного неба нам всім, а на татамі нехай переможуть найсильніші каратисти!» – сказав у своєму вітальному слові Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук.

Перейти до вмісту