Начальник ОдРВА Юрій Крук провів розширене засідання колегії Одеської районної військової адміністрації за участі голів територіальних громад Одеського району

Сьогодні, 21 грудня 2022 року, начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук провів розширене засідання колегії Одеської районної військової адміністрації за участі голів територіальних громад Одеського району.

🔷 У вступному слові очільник району окреслив підсумки діяльності ОдРВА за основними напрямками у 2022 році на території Одеського району в умовах воєнного стану.

На колегії розглянули наступні питання:

✅Оперативні підсумки виконання місцевих бюджетів громад Одеського району за 2022 рік та схвалення бюджету Одеського району на 2023 рік.

✅Стан забезпечення цивільного захисту населення в період воєнного стану на території Одеського району. Розгортання та облаштування пунктів Незламності. Результати формування Фонду споруд цивільного захисту в громадах району.

✅ Про поточний стан відновлення об’єктів, постраждалих внаслідок збройної агресії російської федерації на території Одеського району. Стан забезпечення об’єктів критичної інфраструктури засобами резервного живлення.

✅Поточний стан забезпечення результативної та ефективної комунікації органів державної влади із територіальними громадами.

«Сьогодні на колегії ми підвели підсумки роботи всіх ланок Одеського району у 2022 році. Ухвалили рішення щодо прийняття бюджету району та продовження дії низки програм на 2023 рік, ухвалено рішення щодо продовження головами громад роботи у напрямку забезпечення пунктів Незламності та Обігріву, а також їх цілодобової роботи, окрім цього прийняте рішення щодо посилення роботи з закупівлі джерел резервного живлення для забезпечення стабільної роботи об’єктів критичної інфраструктури громад Одеського району. За результатами прийнятих рішень на колегії буде видано відповідне розпорядження », – зазначив Юрій Крук, начальник ОдРВА.

Перейти до вмісту