Засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю Одеської РВА

Під головуванням заступника голови Одеської районної військової адміністрації Олександра Ілько відбулося засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю Одеської районної військової адміністрації, в якому взяли участь представники Біляївської міської, Великодолинської селищної, Теплодарської міської, Чорноморської міської, Одеської міської територіальних громад Одеського району.

Серед питань порядку денного розглянуто питання дотримання строків виплати заробітної плати, встановлених чинним законодавством України про оплату праці, зокрема: про стан погашення заборгованості на підприємствах, в установах та організаціях; про роботу з підприємствами-боржниками з виплати заробітної плати.

За результатами засідання комісія прийняла узгоджені рішення, відпрацювала ефективні механізми, спрямовані на усунення проблемних питань з метою прискорення погашення існуючих боргів із заробітної плати. Так, було вирішено на наступне засідання запросити представників підприємств-боржників для обговорення заходів, які будуть спрямовані на погашення існуючої заборгованості та недопущення її зростання у майбутньому.

Перейти до вмісту