З днем працівників суду!

Сьогодні, 15 грудня, в Україні відзначається День працівників суду.
Вітаю усіх професіоналів своєї справи зі святом!

Високий статус судової влади закріплений в Конституції України. Адже судова система є важливим механізмом справедливого і неупередженого правосуддя, який стоїть на захисті прав і свобод людини, і якого потребує українське суспільство.

Початок повномасштабних бойових дій на території України вплинув на усі сфери життя, зокрема і на здійснення правосуддя. Сьогодні права громадянина на доступ до суду реалізуються в нових умовах, коли важливим чинником є безпека суддів та учасників судового процесу. Попри виклики судова влада зуміла організувати безперебійну роботу в умовах війни, продовжує забезпечувати конституційне права людей на судовий захист.

Тож щиро бажаю усім працівникам суду миру, міцного здоров’я, витримки та нових вагомих здобутків у здійсненні об’єктивного та незалежного правосуддя.

Нехай суддівська мантія завжди буде символом честі, моральності, авторитету і надійності судових інституцій країни, а судочинство іменем України вже найближчим часом відбуватиметься на усій території нашої держави!

Слава Україні!

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук

Перейти до вмісту