Облаштування «Пунктів Незламності» в Одеському районі триває

Представники Координаційного гуманітарного штабу при Одеській районній державній адміністрації передали Одеському районному управлінню ГУ ДСНС України в Одеської області продукти харчування першої необхідності, зокрема продукти довготривалого зберігання та солодощі, для облаштування «Пунктів Незламності» на території Одеського району.

Нагадаємо, що у таких «Пунктах Незламності», незважаючи на відключення електроенергії, передбачається наявність тепла, води, освітлення, мобільного зв’язку, Інтернету, живлення для мобільних пристроїв, місця для відпочинку, аптечки, забезпечення для мам і дітей.

«План ворога – залишити українців без електроенергії й тепла. А наш – перешкодити це зробити, підсилити спротив і подбати про місця безпеки під час тривалого відключення електроенергії. Координаційний гуманітарний штаб Одеської РВА працює для того, аби підтримати громадян, які можуть стикнутися з дефіцитом їжі та предметів першої необхідності, та звернулись до «Пунктів Незламності» за допомогою. Ми постійно працюємо над тим, щоб допомогти людям і не допустити цього», – відзначив Віталій Лозов, начальник управління соціально-гуманітарного розвитку Одеської районної військової адміністрації.

Перейти до вмісту