Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук на своїй сторінці у Facebook

ШАНОВНІ ОДЕСИТИ ТА МЕШКАНЦІ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ!

Сьогодні вночі противник вчергове атакував наш регіон дронами-камікадзе – значних пошкоджень зазнали два ключових об’єкти енергетичної інфраструктури. Внаслідок удару в більшій частині м. Одеса та багатьох громадах Одеського району відсутнє світло. Енергетики працюють над відновленням пошкодженої інфраструктури, але на це потрібен час. На даний момент робимо все можливе для забезпечення електроенергією об’єктів критичної інфраструктури, а саме котельнь, водонасосних та каналізаційних станцій, лікарень та об’єктів військової інфраструктури. На лініях таких об’єктів можуть знаходиться і громадські об’єкти, які не відносяться до критичної інфраструктури, але з суто технічних причин в них теж є світло.

Просимо громадян ставитись з розумінням до ситуації, що склалась і не нагнітати її у соціальних мережах. Противник використовує це і намагається посіяти паніку і недовіру у людей.

Підкреслюю, що енергетики і військові – кожен в своєму напрямі, роблять усе можливе і навіть неможливе аби поновити подачу енергії та захистити об’єкти від атак.
На території м. Одеси, в інших містах та громадах Одеського району діють Пункти Незламності та Пункти Обігріву, де є тепло, гарячий чай, вода та електроживлення. Ми щодня працюємо над збільшенням кількості таких об’єктів. Актуальну інформацію про роботу Пунктів Незламності та Обігріву на території кожного населеного пункту ви можете дізнатись на сайтах, або безпосередньо в міських, сільських та селищних радах, по м. Одеса – в адміністраціях міста.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ. УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ !

Перейти до вмісту