Противник наніс масований ракетний удар по Одеському району


Противник наніс масований ракетний удар по Одеському району, внаслідок чого пошкоджена енергетична інфраструктура району та об‘єкт житлової забудови в одній з громад району.

«Більша частина громад Одеського району та зокрема Одеса залишились без електропостачання. З вчорашнього вечора в цілодобовому режимі працює оперативний штаб з ліквідації наслідків ударів. Силами НЕК Укренерго, ДТЕК та інших задіяних служб вживаються всі можливі заходи для стабілізації ситуації та відновлення електропостачання. Вже є позитивна динаміка, в частині громад поновлюється енергопостачання, по м. Одеса по обіду є розуміння підключення в першу чергу об’єктів життєзабезпечення.
Нагадуємо, на території Одеського району працюють 99 «Пунктів Незламності» та достатня кількість пунктів обігріву, які облаштовані усім необхідним.
Очевидно ворог, не маючи успіхів на фронті, вирішив, що йому вдасться зруйнувати нашу інфраструктуру та посіяти хаос – нічого в них не вийде, бо ми – українці і ми – незламні. Поборемо і станемо ще сильнішими!» – наголосив Юрій Крук, начальник Одеської РВА.

Перейти до вмісту