Начальник ОдРВА Юрій Крук провел робочі зустрічі з керівництвом Одеського припортового заводу та ТОВ «Дельта Вілмар» у м.Южне

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук спільно із заступником голови Одеської обласної військової адміністрації Олегом Муратовим відвідали м.Южне, зокрема провели робочі зустрічі з керівництвом Одеського припортового заводу та ТОВ «Дельта Вілмар» та проінспектували роботу пункту незламності та обігріву в місті.

Зокрема на провідному підприємстві харчової галузі ТОВ «Дельта Вілмар» вшанували пам‘ять двох загиблих працівників, які з перших днів війни боронили незалежність нашої Держави на передовій в лавах ЗСУ. За рішенням акціонерів товариства сім’ям загиблих хлопців передано по півтора мільйони гривень грошової допомоги.
З директором підприємства обговорили шляхи поновлення повноційної роботи підприємства в умовах обмеженого енергопостачання.

На Одеському припортовому заводі Юрій Крук та Олег Муратов провели робочу зустріч з директором та членами правління заводу та обговорили поточну ситуацію та перспективи роботи заводу. Нарешті підприємство повністю погасило заборгованість по заробітній платні, сплачено платежі за поставку газу, освоюються нові напрямки роботи в існуючих умовах в тому числі завдяки роботі зернового коридору з причалів ОПЗ відвантажено перше судно з зерновим вантажем.
Нарешті, спільно з мером м. Южне було проінспектовано роботу пунктів незламності та обігріву на території Южненської міської громади.

«Це зразковий пункт незламності який забезпечен усім необхідним та може прийняти до 500 мешканців міста. Ми відвідали два ключових підприємства одеського району: Одеський припортовий завод та ТОВ «Дельта Вільмар», на яких обговорили робочі питання, що стосуються поточної роботи в умовах військового стану та енергетичних обмежень. В цілому, керівництво Южненської громади на досить високому рівні виконує поставлені завдання та в цілому підготовлено до можливих подальших випробувань» – відзначив Юрій Крук, начальник Одеської РВА.

Перейти до вмісту