ДАВАЙТЕ РАЗОМ ПОРАДІЄМО ТОМУ, ЯК ГРОМАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЄДНАННЯ.

16 лютого 2022 року відзначається Всеукраїнський день єднання.

Президент України Володимир Зеленський оголосив цей день Днем єднання. Глава держави підписав відповідний указ № 53/2022 з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз.

Для підтримки патріотичного духу та з метою посилення згуртованості і консолідації громадян заходи з відзначення Дня єднання з використанням національної символіки, підняттям Державного Прапора України, виконанням Державного Гімну України відбулись у всіх територіальних громадах Одеського району. До заходів долучились державні службовці, працівники установ, громадські діячі та усі небайдужі жителі. Пройшла низка флешмобів, зібрань, святкових концертів, акцій за участю активної громадськості, представників засобів масової інформації.

У навчальних закладах Одеського району День єднання пройшов інтерактивно та цікаво.  Це і інформаційні години, тематичні заняття «Ми діти славної країни -України», бесіди про важливість єднання народу у боротьбі з загарбником, майстер-класи з малювання національних символів України.

Перейти до вмісту