ВИЇЗНА РОБОЧА НАРАДА: ПРОБЛЕМА З НЕСАНКЦІОНОВАНОЮ СТОЯНКОЮ ВЕЛИКОВАНТАЖНОГО ТРАНСПОРТУ БІЛЯ ПАРОМНОГО КОМПЛЕКСУ ПОВИННА БУТИ ВИРІШЕНА!

Голова Одеської районної державної адміністрації та очільник профільної комісії облради Юрій Крук спільно з заступником голови Одеської обласної державної адміністрації Олегом Муратовим провели виїздну робочу нараду в районі паромного комплексу морського порту Чорноморськ щодо впорядкування відстою великовантажного транспорту на підходах до Чорноморського порту.

Оглянули територію біля в’їзду на паромний комплекс ДП «МТП «Чорноморськ», де обабіч дороги загального користування державного значення М-27 «Одеса-Чорноморськ», стихійно паркуються великовагові транспортні засоби, утворюючи несанкціоновану стоянку.

Для усунення проблеми необхідно збудувати окремий майданчик для паркування вантажівок.

Враховуючи, що землі, які прилягають до цієї ділянки траси М-27, належать – з одного боку м.Чорноморськ, а з іншого – Таїровській громаді, головам відповідних громад рекомендовано спільно з керівництвом порту та орендарями земельних ділянок провести роботу щодо облаштування майданчиків для відстою великовагового транспорта, крім цього Службі автомобільних доріг в Одеській області доручено привести у відповідний санітарний стан узбіччя та тримати це питання на постійному контролі. В той же час патрульній поліції необхідно посилити контроль за безпекою дорожнього руху на проблемній ділянці.

“Треба сказати, що питання несанкціонованого відстою великовантажного транспорта, особливо на підходах до портів та зернових терміналів, досягає критичного рівня за кількістю скарг громадян. Вирішення потребує системного підходу, тож працюємо над цим”, – зазначив Юрій Крук.

Перейти до вмісту