БУДІВНИЦТВО НОВОЇ ШКОЛИ В СЕЛИЩІ АВАНГАРД НА ЗАВЕРШАЛЬНОМУ ЕТАПІ

Голова Одеської райдержадміністрації Юрій Крук з робочим візитом відвідав селище Авангард Одеського району, щоб ознайомитись з ходом робіт по будівництву нової школи.

Будівництво загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів Авангардівського НВК «Дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) – загальноосвітня школа І ступеня» відбувається в рамках Програми президента «Велике Будівництво» і знаходиться на завершальному етапі. Наразі будівельники працюють над внутрішнім оздобленням школи та благоустроєм території.

Будівля школи являє собою3-х поверховий об’єм, який складається з двох блоків – навчального з основними класами та блоку, в якому розташовані  спортивний та  актовий зали, харчоблок. Здобувати освіту тут будуть 240 учнів, саме на таку кількість розрахована нова школа.

Юрій Крук разом з Авангардівським селищним головою Сергієм Хрустовським, з представниками підрядної організації майбутні класи, спортивну та актову залу, харчоблок та інші приміщення школи і прилеглу територію.

«Школа побудована з урахуванням усіх вимог енегроефективнсті, пожежної безпеки, безбар’єрного середовища. Проєктом передбачені всі  заходи для людей з обмеженими фізичними можливостями – пандуси, ліфт-підйомник, універсальні кабіни санвузлів» – відмітив Сергій Хрустовський.

«Враховуючи стрімке збільшення чисельності громади за рахунок активної забудови житловими будинками прилеглої території, проблема нестачі місць для Авангардівської громади є найактуальнішою. Тож нова школа буде гарним подарунком родинам з дітками шкільного віку. Дійсно, це буде зразковий заклад освіти, сучасний і комфортний як для дітей, так і для освітян» – наголосив Юрій Крук.

Перейти до вмісту