В ЧОРНОМОРСЬКУ ВВЕЛИ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ, В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА “ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО”, СУЧАСНЕ ВІДДІЛЕННЯ ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

Лікарня в Чорноморську одна з 13 опорних закладів охорони здоров’я Одеської області. На реконструкцію нового відділення з міського бюджету виділено 7 млн 318 тисяч гривень. І ще 8 млн гривень – отримано від держави в рамках проекту «Велике будівництво».

Повний капітальний ремонт приміщень, оснащення лікарні найсучаснішою медичною технікою та обладнанням, проведено в рамках програми Президента “Велике Будівництво”.

«Чорноморськ поповнися новим сучасним медичним об’єктом, який призваний поліпшити якість життя городян. Незважаючи на непростий час, в умовах перманентних карантинних обмежень, обумовлених пандемією, завдяки Програмі Президента «Велике будівництво» відбувається поступове поліпшення і осучасненням умов для отримання населенням медичної допомоги. Один з пріоритетів Програми Президента є створення мережі таких лікарень і приймальних відділень, які наближують людей до високоякісних медичних послуг із використанням сучасного обладнання, незважаючи на те у великому місті чи маленькому сели проживає людина. І сьогодні я радий бути присутнім при здачі чергового приймального відділення, як частини великої програми по створенню нової сучасної медичної інфраструктури Одещини», – зазначив Юрій Крук.

Перейти до вмісту