ПРОГРАМА ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» В ДІЇ: В ОДЕСІ ОНОВЛЕНО ШКОЛУ №41

Одеська школа №41 відтепер після капітального ремонту. У новому навчальному році, абсолютно в нових умовах, навчаються більше двохсот дітей мікрорайону Більшовик. Після капремонту школа №41 на площі Мічуріна, облаштована новою системою опалення будівель та має повністю упорядковану територію.

default
default

Об’єкт відновлено в рамках Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» та в рамках Надзвичайної кредитної програми, яка впроваджена на підставі Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком. Розпорядником коштів є Міністерство розвитку громад та регіонів України.

«Програма «Велике будівництво» в галузі освіти має на меті створити комфортні умови для перебування і учнів, і працівників у школі. Важливим є й досягти при цьому максимальної ефективності використання енергоресурсів, скорочення споживання енергоносіїв, покращення зовнішнього вигляду приміщень та рівня надання освітніх послуг. Що ж стосується безпосередньо відкриття об’єктів, то головними на цьому святі були школярі», – зазначив голова Одеської районної державної адміністрації Юрій Крук.

default
Перейти до вмісту