АПАРАТНА НАРАДА ОДЕСЬКОЇ ОДА: ПИТАННЯ ВАКЦИНАЦІЇ ТА ЕНЕРГЕТИЧНОГО НАГЛЯДУ

Щотижнева апаратна нарада, що пройшла під головуванням очільника Одеської облдержадміністрації Сергія Гриневецького, була присвячена обговоренню важливих питань з різних сфер життєдіяльності області, зокрема й Одеського району. Участь у нараді взяв голова Одеської районної державної адміністрації Юрій Крук.


Про підсумки роботи управління державної інспекції з енергетичного нагляду в Одеській області за 8 місяців 2021 року доповідав Андрій Худченко – начальник управління державної інспекції з енергетичного нагляду в Одеській області. За словами доповідача, для забезпечення реалізації державної політики у сфері нагляду (контролю) у галузях електроенергетики та теплопостачання Держенергонагляд здійснює свою діяльність за такими двома напрямами: державний нагляд (контроль) у галузі електроенергетики та державний нагляд (контроль) у галузі теплопостачання.

Протягом вищевказаного періоду до Держенергонагляду надійшло 171 звернення від громадян. Перелік питань, з якими звернулись заявники: технічний стан електричних мереж; якість електричної енергії; незабезпечення надійного та/або безпечного постачання електричної енергії; правомірність проходження електричних мереж по земельним ділянкам користувачів систем розподілу та/або поблизу їх об’єктів. За результатами розгляду громадянам були надані відповідні роз’яснення.

Також доповідач поінформував щодо інформаційної політики, що проводиться на підприємстві, кадрового забезпечення та стратегічного плану дій в сфері Енергетики.
Про порядок забезпечення охорони інформації з обмеженим доступом під час прийому іноземних делегацій, груп та окремих іноземців в Одеській облдержадміністрації доповідала Наталя Хорошилова – завідувач сектору режимно-секретної роботи апарату державної адміністрації. Доповідач наголосила на необхідності дотримання вимог чинного законодавства та нормативно-правових документів щодо забезпечення режиму секретності та охорони службової інформації.

Окремо голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький зупинився на питанні вакцинальної кампанії, зокрема серед працівників закладів освіти регіону та колективів підприємств. Як і раніше, ця тема залишається актуальною. Очільник області наголосив на необхідності нарощування темпів вакцинації на території всієї області.

Перейти до вмісту