Група «Прозорість та підзвітність» Одеської районної військової адміністрації продовжує аналіз публічних закупівель, які здійснюються об’єктами господарювання району за кошти місцевих бюджетів.

Начальник Одеської РВА Олександр Гринчак запросив на засідання представників Одеської міської ради Одеського району. До заходу долучились керівники Департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної військової адміністрації.

Було визначено, що більшість закупівель є законодавчо й економічно обґрунтованими з додаванням необхідних документів.

Обговорили 9 закупівель на суму 102,5 млн на поточний ремонт проїжджої частини та тротуарів вулиць і доріг комунальної власності м. Одеси, оголошений управлінням дорожнього господарства Одеської міської ради. Учасники робочої групи наголосили, що є питання до вартості робіт, у той час як можна зробити ремонт у рази дешевше.

Рекомендували ці торги скасувати й оголосити нові – на більш економічно обгрунтованих умовах з визначенням в документації протяжності доріг, які підлягають ремонту. Слід відмітити, що на даному етапі досягнута плідна співпраця з Одеською міською радою щодо ефективності закупівель.

«Органи місцевого самоврядування Одеського району приділяють значну увагу допомозі Збройним Силам України. Кожна громада підтримує військових, адже від єдності дій та зусиль залежить майбутнє наших дітей та наша Перемога. Продовжуємо спостерігати, аби державні кошти використовувалися лише на найнеобхідніше, а всі публічні закупівлі проходили чесно та відкрито», – зазначив Олександр Гринчак.

Перейти до вмісту