Начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак взяв участь в обласному заході з нагоди Дня медичного працівника.

Очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер напередодні свята відзначив медиків – справжніх героїв на полі битви. Кожен день ​​вони стикаються з небезпеками, щоб урятувати життя поранених воїнів. Вшанували пам’ять загиблих у боротьбі за житття інших… Щиро дякуємо Вам! Ви – наші герої! Бажаємо тільки здоров’я та перемоги!

Read more

24 липня 2024 року відбулось засідання колегії під головуванням начальника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера.

На засіданні особисто був присутній начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак. За дорученням очільника району його заступники та голови територіальних громад Одеського району приєдналися до засідання колегії в режимі онлайн. Під час засідання було обговорено виконання обласного та місцевих бюджетів за перше півріччя 2024 року. Директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської ОВА Олексій Дмитренко доповів про стан[…Читати далі…]

Read more
Перейти до вмісту