«До суспільно-корисних робіт в Одеському районі було залучено понад 100 осіб з Біляївської, Доброславської, Южненської громад», – Олександр Гринчак.

Військова адміністрація спільно з військовим командуванням ухвалила рішення щодо організації суспільно корисних робіт.

Сьогодні під час наради з головами громад Одеського району очільник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак наголосив, що робота у зазначеному напрямку є ефективною і корисною для громад під час військового стану.

Спікеркою також виступила начальник Одеська філія Одеського обласного центру зайнятості Тетяна Канава, яка доповіла про стан виконання спільного наказу начальника Одеської районної військової адміністрації та командувача оперативного угруповання військ «Дунай» про організацію суспільно-корисних робіт на території Одеського району.

Окрім цього, під час наради були обговорені питання щодо фінансової підтримки бізнесу з коштів Фонду загальнообовʼязкового державного соціального страхування на випадок безробіття у рамках грантових програм: “Мікрогрант”, “Для ветеранів та другого з подружжя”, “На переробку”, “Компенсація роботодавцям”, “Власна справа” та інших.

Перейти до вмісту