Група «Прозорість та підзвітність» Одеської районної військової адміністрації продовжує аналіз публічних закупівель, які здійснюються за кошти місцевих бюджетів.

Начальник Одеської РВА Олександр Гринчак запросив на засідання представників Одеської міської ради Одеського району. До заходу долучились керівники Департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної військової адміністрації.

Було визначено, що в результаті додавання необхідних документів більшість закупівель є законодавчо й економічно обґрунтованими.

Обговорили 8 закупівель на суму 319 млн грн, оголошені профільними департаментами Одеської міської ради.

Слід відмітити, що на даному етапі досягнута плідна співпраця з Одеською міською радою. Результатом сьогоднішнього засідання стала економія 547 тис. грн на закупівлі пального комунальним підприємством за рахунок застосування економічно обгрунтованої ціни.

«У Одеському районі громади ефективно працюють над покращенням прозорості влади. Робоча група «Прозорість та підзвітність» доводить свою ефективність. Дисциплінованішими стали й громади. Дякую всім представникам міської влади Одеси, які активно взаємодіють з Одеською районною військовою адміністрацією», – зазначив Олександр Гринчак.

@топові прихильники

https://t.me/Oleksandr_Grinchak_Odeska_RDA/1843

Перейти до вмісту